Nyhet! Vi leverer nå treningsapparater for utendørs bruk

Visste du at vi er leverandør av Trainer utendørs fitnessutstyr? Trainer har et bredt utvalg av treningsapparater som er innovative, trygge å bruke og med god holdbarhet.

TRAINER utendørs treningsapparater er perfekte for trenings- og rekreasjonsparker hvor du kan trene ute i frisk luft.

TRAINER er utendørs treningsutstyr av høyeste kvalitet tilpasset for utendørs installasjon. De passer godt i parker, offentlige rekreasjonsområder, i skolegårder, trenings- og rehabiliteringssentre, ferie-leirer og på private eiendommer.

Apparatene er beskyttet mot vær, korrosjon og hærverk. Apparatene er produsert i pulverlakkert- eller rustfritt stål, etter strenge kvalitetskrav. De er sertifisert etter europeisk sikkerhetsstandard, og er enkle å montere.

TRAINER har flere serier tilpasset hvert sitt bruk, som Fitness, ECO, Street Workout og TRAINER 2 in 1 som gjør apparatene enkle å komme til også for rullestolbrukere.

Fitness-serien
Apparatene fra denne serien er montert på en sterk midtplate, med informasjonstavle som viser bruken. Her kan du sette opp apparater enkeltvis, eller kombinere to og to, eller til og med enda flere på samme installasjon etter ønske. Slik kan du lage en unik treningspark som dekker de fleste behov. Denne serien er ekstremt solid og trygg.

 

ECO-serien
Prisgunstig serie med frittstående apparater, med enkel- dobbel- eller til og med trippel funksjon på en solid sentral søyle som festes i bakken.  Både ECO og Fitness har et stort utvalg med over 50 ulike apparater, bl.a. air walker, wap-brett, ellipse-trener, gangmaskin, sykkel, treningsstenger, romaskin m.m.

Trainer 2 in 1 

2 in 1 er en serie med innovativt design med universal utforming, som gjør at de kan brukes like enkelt av rullestolbrukere som andre.

Street workout series 

Dette er frittstående barer og stativ som kan kombineres i mange forskjellige former og design. Disse er perfekte for plassering i et urbant miljø, eller for å komplettere en treningspark.

Du kan se alle våre apparater i vår flotte nye nettbutikk! I tillegg har vi også crossfit-utstyr i nettbutikken. Vi har flere produkter tilgjengelig enn det som til nå er lagt ut i nettbutikken, så det er bare å ta kontakt med oss om du ikke finner ønsket produkt. Flere produkter vil legges ut fortløpende. Vi bistår også med prosjektering og planlegging av utendørs treningsområde, i tillegg til montering.