Nå leverer vi treningsapparater for utendørs bruk!

Nyhet! Nå er vi i Varde leverandør av utendørs treningsapparater og barer fra Trainer, som er perfekte for trenings- og rekreasjonsparker hvor du kan trene ute i frisk luft!

Vår samarbeidspartner Trainer produserer utendørs treningsutstyr av høyeste kvalitet. Apparatene og barene passer godt i parker, offentlige rekreasjonsområder, i skolegårder, trenings- og rehabiliteringssentre, ferie-leirer og på private eiendommer.

Apparatene er beskyttet mot vær, korrosjon og hærverk. Apparatene er produsert i pulverlakkert- eller rustfritt stål, og kommer i standard eller premium utgave, etter strenge kvalitetskrav. De er sertifisert etter europeisk sikkerhetsstandard, og er enkle å montere.

TRAINER har flere serier tilpasset hvert sitt bruk og hvilke apparater man trenger, som Fitness, ECO, Street Workout og Integration – som gjør apparatene enkle å komme til også for rullestolbrukere.

Fitness-serien

Apparatene fra denne serien er montert på en sterk midtplate, som du kan bruke som informasjonstavle eller anvisning for bruk. Her kan du sette opp apparater enkeltvis, eller kombinere to og to, eller til og med enda flere på samme installasjon etter ønske, og etter hvilken midtplate du velger. Slik kan du lage en unik treningspark som dekker de fleste behov. Denne serien er ekstremt solid og trygg. I Fitness-serien kjøper du midtplate og apparater hver for seg, og kan derfor skreddersy dine egne kombinasjoner av apparater montert på samme midtplate.

ECO-serien

ECO-serien er en prisgunstig serie med frittstående apparater, med enkel- dobbel- eller til og med trippel versjon av apparater montert på en solid søyle som festes i bakken. I ECO-serien er kombinasjonene av produkter allerede forhåndsbestemt, så her kan du ikke velge egne kombinasjoner. Både ECO og Fitness har et stort utvalg med over 50 ulike apparater, bl.a. air walker, treningsbenk, ellipse-trener, gangmaskin, sykkel, treningsstenger, romaskin m.m. Noen av ECO-produktene kan monteres på midtplaten til Fitness-serien. Ta kontakt med oss for veiledning og rådføring om det er noe du lurer på.

Integration-serien

Integration-serien er en 2 in 1 er en serie med universell utforming, som gjør at de kan brukes like enkelt av rullestolbrukere som andre. Det kommer integration-apparater innen både ECO-serien og Fitness-serien.

Street workout-serien

Street Workout-serien er frittstående barer og treningsstativ som kan kombineres i mange forskjellige former, størrelser og design. Disse er perfekte for plassering i et urbant miljø, eller for å komplettere en treningspark. Street Workout-serien er laget for å trene med egen kroppsvekt, og er populære å gjøre crossfit-øvelser på.

Du kan se alle våre apparater i vår nye nettbutikk! I tillegg har vi også crossfit-utstyr i nettbutikken. Vi bistår med prosjektering og planlegging av utendørs treningsområder om du skulle ha behov for det.

Hvordan montere treningsapparatene?

Trykk på knappen under for å se hvordan treningsapparatene skal monteres. Har du flere spørsmål må du gjerne ta kontakt med oss!

Andre nyheter

Kontakt oss for en hyggelig prat om treningsapparater!

Personvern

1 + 10 =

Adresse: Sødalsvegen 2, 6520 Frei
Telefon: +47 715 72 870
E-post: lek@varde.as