Om oss

Varde Lek og Park er en av tre flotte produksjonsavdelinger i Varde AS. Varde AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift som jobber med å gi mennesker bistand til å komme seg videre ut i jobb eller utdanning. Da er det ofte kjekt å prøve nye arbeidsområder, og Varde AS har et tett samarbeid med næringslivet på Nordmøre i tillegg til at vi tilbyr arbeid i våre produksjonsavdelinger.

Våre produksjonsavdelinger er Mekanisk avdeling som lager skips- og fortøyningsutstyr, Varde Catering som lager nydelig cateringmat og driver kafeen Raust, og oss i Lek og Park som lager egenutviklede lekeapparater og mye annet.

Vi i Lek og Park har holdt på med dette i mange år, og sitter med en kompetanse om barn og lekeplass, mennesker og utemiljø, som mange andre ikke har. Produksjonen vår er moderne og effektiv, samtidig som vi har beholdt det gode håndverket.

Vi ønsker å produsere lekeplass og parkutstyr for framtiden, og vi jobber mot å ha en bærekraftig produksjon med ansvarlig forbruk. Du kan lese mer om Vardes bærekrafts-strategi her!

Vi tar ansvar for framtiden!

I Varde Lek ønsker vi å spille på lag med naturen. Vi gjør derfor flere grep i vår produksjon av utstyr til lek og park. Blant annet har vi en egen returordning på plasten vi bruker i produksjonen vår, akkurat som det er med plastflasker! Når plasten har gjort sin nytte, eller produktet er ferdig med sin livssyklus, blir plasten resirkulert av Durplastics. De jobber for at det skal være nullutslipp av deres plast til landjorda – og det digger vi! Les mer om vår returordning her.

Furuen vi bruker i flere av produktene våre er kortreist og kommer fra bærekraftige midt-norske skoger som også skal stå der i framtiden. Furuen er behandlet med linolje som er uten skadelige stoffer for natur og mennesker, og som øker levetiden til produktet. Varde AS, har flere mål innen bærekraft. De kan du se her.  

Vi er stolte av produktene våre, og så syns vi selvsagt at det er vi i Lek og Park som har den morsomste jobben i Varde AS!

Vardes avdelinger

God helg fra oss i Varde Lek 🐻 #rollelek #lekebil #leker #lekeplass #norskprodusert #miljøvennlig #lekogpark #vardelek #bamser #moroforstoreogsmå ...

Løven Leon, Bamse Brakar, Love Hearts og apen Julius har vært på busstur i dag 🍃🍃de syntes det var litt trist å ta farvel med denne bussen som snart får andre små å leke med! #lekebuss #rollelek #vardelek #lek #utelek #uteleker #norskdesign #norskprodusert #norsk #tre #miljøvennlig #kvalitet ...

Sett litt farge på dagen 🌈 disse platene skal bli til holdbare og gøyale leker #uteleker #leker #vardelek #lekogpark #lekeplass #vardelekogpark #vipper ...

Ta gjerne kontakt med oss!

Sødalsvegen 2, 6520 Frei
+47 715 72 870
lek@varde.as

Personvern