Underlag til lekeplassen

Alle lekeapparater krever en fallsone med godkjent fallunderlag rundt seg. Når man velger underlag, må man vurdere hva som passer best estetisk og praktisk, det er også fint om man tenker på miljøet!

Forskjellige underlag har forskjellige egenskaper

Alle lekeapparater krever en fallsone med godkjent fallunderlag rundt seg. Fallunderlaget kan være syntetisk som gummimatter eller plass-støpt gummiasfalt, men også naturlig som bark, fliser eller sand. Informasjon om hva som kreves av plass og underlag, finnes i produktinformasjon og monteringsveiledningen for hvert apparat.

Når man velger underlag, må man vurdere hva som passer best estetisk og praktisk, det er også fint om man tenker på miljøet!

Naturlige underlag

Vi i Varde Lek ønsker å slå et slag for miljøet. Derfor anbefaler vi, der det er mulig, å bruke naturlige underlag slik som sand, gress, bark og flis. Dette er materialer som er fri for skadelige stoffer, noe som er bra både for barna og for miljøet. I tillegg er naturlige underlag ofte prisgunstig. Ta kontakt med oss for å finne ut om du kan velge naturlig underlag på lekeplassen.

Syntetiske underlag

Det er ikke alltid det passer med naturlig underlag. Klima og værforhold kan være en utfordring, og dermed kan syntetiske underlag være et alternativ. Vi leverer det meste innen syntetisk underlag slik som støtmatter, gummibark, gressarmeringsmatter, støpt gummidekke, kunstgress og kombinasjonsgress. 

Trenger du råd og veiledning?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med å finne det rette underlaget for din lekeplass! Vi har lang erfaring i å planlegge lekeplasser, og hjelper deg med å velge rett med tanke på bruk, klima og levetid!

Andre nyheter

Kontakt oss for en hyggelig prat om lekeplasser!

Personvern

13 + 6 =

Adresse: Sødalsvegen 2, 6520 Frei
Telefon: +47 715 72 870
E-post: lek@varde.as