NYHET! Vi leverer treningsapparater til utendørs trening fra TRAINER.

TRAINER er utendørs treningsutstyr av høyeste kvalitet tilpasset for utendørs installasjon. De passer godt i parker, offentlige rekreasjonsområder, i skolegårder, trenings- og rehabiliteringssentre, ferie-leirer og på private eiendommer.

Våre apparater er beskyttet mot vær, korrosjon og hærverk. Apparatene er produsert i pulverlakkert- eller rustfritt stål, etter strenge kvalitetskrav. De er sertifisert etter europeisk sikkerhetsstandard, og er meget enkle å montere. Levetiden er godt over 10 år.

TRAINER har flere serier tilpasset hvert sitt bruk, som Fitness, ECO, Street Workout og TRAINER 2 in 1 som gjør apparatene enkle å komme til også for rullestolbrukere.

Fitness serien

Apparatene fra FITNESS-serien monteres på en sterk midtplate (som kjøpes utenom på de produktene som ikke er integrated), med informasjonstavle som du utformer slik du ønsker. Her kan du sette opp apparater enkeltvis, eller kombinere to og to, eller til og med enda flere på samme installasjon etter ønske. Du kan velge mellom enkelt grunnelement, hvor det er plass til to apparat, trippel og firedobbelt som har plass til henholdsvis tre og fire apparater. Slik kan du lage en unik treningspark som dekker de fleste behov. Flere av produktene i denne serien kommer også med universell utforming, og er tilgjengelig for rullestolbrukere. Denne serien er ekstremt solid og trygg.

ECO serien 

ECO-serien består av frittstående apparater, med enkel, dobbel- eller til og med trippel funksjon på en solid grunnmodul som festes i bakken.  Alle produktene i ECO-serien kommer med grunnmodul, så dette trenger du ikke å kjøpe utenom. Både ECO og Fitness har et stort utvalg med over 50 ulike apparater, bl.a. air walker, nedtrekks-apparat, ellipse-trener, gangmaskin, sykkel, treningsstenger, romaskin m.m. Flere produkter innen denne serien kommer også med universell utforming.

Street workout series

Street workout serien består av frittstående treningsutstyr og crossfitstativer som består av mange forskjellige design og treningsmuligheter. Disse er perfekte for plassering i et urbant miljø, eller for å komplettere en treningspark eller utegym.

Informasjon om apparatene

Apparatene er ment for trening og rekreasjon. Alle øvelser må gjøres i samsvar med instruksjonene for bruk på hvert apparat. Brukeren må tilpasse intensitet på treningen etter sin egen individuelle helsetilstand.

Apparatene er egnet for både voksne og barn over 10 år. Barn under 10 år bør være i følge med en voksen. Maksimal brukervekt er 150kg.

Apparatene er produsert i samsvar med EUs normer og standarder: EN 16630:2015, EN 1176-1:2009, EN 1176-7:2009.

Apparatene er enkle å installere, og krever ikke stor plass. Nødvendig areal for installasjon av utstyr: 50 x 300 kvm.

Se alle våre treningsapparater

Premium-serie

Alle apparatene kan leveres som premium modell, hvor stålet i tillegg er syrefast og du får apparatene i valgfri farge. Vennligst ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på premium apparater.

Vi tar oss av hele prosjektet! 

I tillegg til å være leverandør av Trainer treningsapparater, leverer vi fullverdige prosjekt fra planlegging, tegning og prosjektering, til treningsparken står ferdig. Ta kontakt med oss på mail om du ønsker bistand: lek@varde.as