Tjenester for lekeplassen

 

 

Hos Varde Tre får du alt på ett sted. Vi kan være med i hele prosessen fra første gratis befaring, til «nøkkelferdig lekeplass».

I tillegg til et stort utvalg av standard produkter, kan vi skreddersy en løsning helt tilpasset kundens ønsker og behov. Slikt blir det fin lekeplass og glade barn (og voksne) av!

Les mer om hva vi kan tilby her på sidene våre, og kontakt oss gjerne på tlf. 715 72 870 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

UTFORMING AV LEKEPLASSER

 

 

Planlegger du ny lekeplass, eller skal du oppgradere eksisterende område?

Varde har den nødvendige fagkunnskapen for å sikre forskriftsmessig utforming, og kan gi deg råd om hvordan du gjør lekeplassen trygg, morsom og utfordrende for alle som skal bruke den.

Vi kan være med å forenkle planleggingsprosessen, ved å illustrere hvordan området vil se ut med ett eller flere av våre produkter plassert etter ditt ønske. Vi kan også prosjektere helt ferdig lekeplass ut fra kundens kravspesifikasjoner og budsjettramme.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale eller gratis befaring!

 

 

SIKKERHETKONTROLL OG INSPEKSJON AV LEKEPLASSEN

 

 

En lekeplass skal være et sted som gir barn muligheten til utfordring, utfoldelse og aktivitet i sikre omgivelser.

 

Dessverre skjer det alvorlige ulykker på lekeplassen hvert år. Det viser seg ofte at ulykken kunne vært unngått ved jevnlig kontroll og forebygging. Den som anskaffer eller eier lekeplassutstyr er ansvarlig for jevnlig ettersyn og vedlikehold, slik at utstyres sikkerhetsegenskaper opprettholdes (forskrift 1996 703 §16).

Varde kan tilby kontroll utført av sertifisert lekeplassinspektør. Formålet med inspeksjonen er å verne om barns liv og helse, samt legge forholdene til rette for meningsfull lek. Det anbefales at det minst foretas en hovedinspeksjon hvert år for å sjekke alle lekeapparater. De skal sjekkes for slitasje, at de er sikre og at den funksjonen de er ment til å ha fremdeles er tilstede. I tillegg til hvert enkelt apparat, ser vi også på lekeplassen som helhet.

I etterkant av kontrollen, får kunden en rapport med bilder som dokumentasjon på eventuelle avvik. Rapporten kan brukes som dokumentasjon i internkontrollsystem/HMS-plan.

Om ønskelig kan Varde også være behjelpelige med forslag til tiltak, men handling ut fra rapport er eiers ansvar.

Varde tilbyr:

Enkeltstående inspeksjon

Periodisk kontroll (årsavtale)

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde Lek & Park

Varde AS,

Avd. Varde Lek & Park

lek@varde.as

+47 71 57 28 70

Sødalsveien 2, 6520 Kristiansund

Postboks 2123, 6502 Kristiansund