Om oss

Vi produserer

Varde Lek & Park har utviklet og produsert lekeapparater i snart 20 år. Hele produksjonen, fra produktutvikling til kapping av deler til siste finish, gjøres for hånd hos oss. Dette gir produktene et helt eget håndverksmessig særpreg, som både barn og voksne over hele landet setter pris på. Vi har hele tiden fokus på hvordan vi skal forbedre produktene våre, både i kvalitet og "lekeverdi" I tillegg til lekeapparater, har Varde også lang tradisjon i å levere utemøbler, blomsterkasser og andre kvalitetsprodukter til park og lekeplass.

Vi forhandler

Varde Lek & Park er forhandler for flere andre store norske leverandører. Vi kan dermed Ievere et bredt spekter av utstyr til lekeplass, trening og rekreasjon. Alle produkter er i likehet med våre egne kontrollert og godkjent av TÜF SÜD etter Norsk Standard NS-EN 1176 og 1177 og kommer fra produsenter som stiller samme høye krav til kvalitet, sikkerhet og arbeidsmiljø som vi gjør i egen produksjon.

Vi kan lekeplass

Som norsk produsent av lekeplassutstyr, og gjennom forhandleravtaler, kan Varde Lek & Park gi et komplett tilbud til lekeplassen. I tillegg til å levere alt av produkter, innehar Varde fagkunnskap til å kunne gi våre kunder råd om plassering, sikkerhet og lekeplassdesign. Skal du anlegge ny lekeplass, eller oppruste en eksisterende? Vi bidrar gjerne med råd og hjelp, fra idéskisse via prosjektering til praktisk gjennomføring. Vår fagkunnskap er din garanti for en trygg, morsom og utfordrende lekeplass!

Vår produktkatalog

Vi er stolte av å kunne presentere vår produktkatalog, her finner du de produktene vi produserer med ordinære priser og spesialpriser for region Midt-Norge. Dette får vi til fordi vi selv er forhandler i dette området.

Se produktkatalog her

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde Lek & Park

Varde AS,

Avd. Varde Lek & Park

lek@varde.as

+47 71 57 28 70

Sødalsveien 2, 6520 Kristiansund

Postboks 2123, 6502 Kristiansund