Om oss

Vi produserer

Varde har utviklet og produsert lekeapparater i heltre i 15 år. Hele produksjonen, fra kapping av deler til siste finish, gjøres for hånd hos oss. Dette gir produktene et helt eget håndverksmessig særpreg, som både barn og voksne over hele landet setter pris på. De mest kjente produktene er den røde bussen, Sundbåten Syver, Sjørøverskuta, og bilene i variantene politi, ambulanse, taxi og post. I tillegg til lekeapparater, har Varde også lang tradisjon i å levere andre kvalitetsprodukter i tre.

Vi forhandler

Varde er lokal forhandler for Aktiv Lek AS i Møre og Romsdal. Aktiv Lek as er en norsk produsent og importør av lekeapparater som ligger i Telemark. I likhet med Varde, er alle Aktiv Lek sine produkter kontrollert og godkjent av TÜF SÜD etter Norsk Standard NS-EN 1176 og 1177. Produktene som ikke er egenprodusert, kommer fra produsenter i Vest-Europa, som stiller samme høye krav til kvalitet, sikkerhet og arbeidsmiljø som vi gjør i egen produksjon.

Vi kan lekeplass

Som forhandler for Aktiv Lek, og lokal produsent av lekeplassutstyr, kan Varde gi et komplett tilbud til lekeplassen. I tillegg til å levere alt av utrustning, innehar Varde fagkunnskap til å kunne gi våre kunder råd om plassering, sikkerhet og lekeplassdesign. Skal du anlegge ny lekeplass, eller oppruste en eksisterende, bidrar vi gjerne med råd og hjelp, fra idéskisse via prosjetering og til praktisk gjennomføring. Vi har sertifisert lekeplassinspektør, og tilbyr også befaring og kontroll etter avtale. Vår fagkunnskap er din garanti for en trygg, morsom og utfordrende lekeplass!

Vår produktkatalog

Vi er stolte av å kunne presentere vår produktkatalog, her finner du de produktene vi produserer med ordinære priser og spesialpriser for region Midt-Norge. Dette får vi til fordi vi selv er forhandler i dette området.

Se produktkatalog her

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde Lek

Varde AS,

Avd. Varde Lek

lek@varde.as

+47 71 57 28 70

Sødalsveien 2, 6520 Kristiansund

Postboks 2123, 6502 Kristiansund